Saturday, December 10, 2011

Pengkhianat Berjaya Halau Siemens dari Pahang, Tahniah!!!

Save Malaysia Stop Lynas serta konco-konconya telah berjaya halau Siemens dari Pahang. Tahniah kerana buat orang Pahang hilang peluang pelaburan yang besar, hilang peluang pekerjaan dan hilang sumber hasil! Syabas kerana hebat dalam kerja-kerja khianat!!!

Hendak tahu berapa besarnya syarikat Siemens? Baca di sini


3 comments:

 1. Dato, harap tak keberatan nak duduk sebelah loji kat Gebeng tu. Baru nampak patriotik

  ReplyDelete
 2. Selama ini ramai yg bekerja dan tinggal berhampiran dgn kilang MTBE di Gebeng tu. Tidak pula ada masalah apa apa. MTBE bahan yg jauh lebih bahaya. Cuba lah surf internet ini utk mengetahui mengenai MTBE.
  Tapi oleh kerana kempen anti lynas, sykt gergasi lain enggan melabur di Pahang adalah sesuatu yg amat khianat!

  ReplyDelete
 3. Kalau kerajaan pahang dan federal cekap, carilah pelabur lain. Apa masalahnya sampai melempar tuduhan liar? Agaknya terlepas komisyen dari Siemens kot. dato tak sebut pun kenapa tak nak duduk sebelah loji di Gebeng. Ramai yg bekerja dan tinggal berhampiran MTBE tu Dato ada tanya ka mereka sama ada mereka ada pilihan tak untuk duduk di temapt lain? Mereka ada kemampuan ekonomi untuk berpindah tak?

  ReplyDelete

No comment moderation but need to know who is commenting. Please let us know who you are. Keep it as professional as possible. Didn't we agree to disagree? Regards and best wishes.(DSN)