Tuesday, September 8, 2009

Ke mana perginya Lawyer UMNO?

Setiap kali penyokong pembangkang dihadapkan ke Mahkamah, tidak kurang dari 9 orang peguam akan mewakilinya. Entah secara pro bono atau berbayar secara lumayan tiada yang tahu.
Saya merayu kepada peguam-peguam Umno terutama di kalangan Pemuda, mari lah bantu penduduk-penduduk Seksyen 23 Shah Alam yang akan dihadapkan ke Mahkamah atas kes kuil yang hendak dipindahkan ke kawasan mereka. 
Mereka memerlukan pembelaan. Saya telah membuat rayuan di Facebook dan disini saya merayu sekali lagi. Bantu lah mereka !

3 comments:

 1. Salam Dato' Sam,

  Harap2 adalah lawyer yang wakili mereka secara pro bono.

  ReplyDelete
 2. BUKAN PENDUDUK SEKSYEN 23 TAPI DILUAR KAWASAN JANGAN KAITKAN MEREKA DENGAN PENDUDUK SEKSYEN 23 MEMALUKAN SAHAJA. PAK MAT LAKSA APAKHABAR SEMENJAK SEMINGGU INI DIAM SAHAJA KAT MASJID AL-JAZARIAH TAK BERSUARA KENAPA MALU KE MUKA NAMPAK KAT TV X3 TU.TAK APA KITA MASIH KAWAN NANTI SAYA BELI SEBUNGKUS LAKSA PAK MAT WALAU TAK SEDAP SEBAB KITA KAWAN.

  ReplyDelete
 3. a'kum,
  gitulah UMNO, suka sama2 suka, duka, kau tanggung sendiri. klu tolong pun.. ada makna tuuuu

  ReplyDelete

No comment moderation but need to know who is commenting. Please let us know who you are. Keep it as professional as possible. Didn't we agree to disagree? Regards and best wishes.(DSN)