Friday, October 10, 2008

Orang Biadap Orang Gila



Baca Hindraf cabar buktikan mereka biadap.
Ada orang gila mengaku dia gila?
Lu sendiri fikir la...!
Wahai kawan & rakan berbangsa India ku, Samy, Subra, Maniam, Nagan, Ramesh, Raju & Suparjo, Puspa, Moorthy, Jega, Morgan serta kaum keluarga masing-masing, hanya nak beritahu satu perkara :
Kalau potong queue itu biadap lah tu! Orang lain semua beratur, kalau kita potong queue dan chanting slogan .... itu BIADAP lah brader!

5 comments:

  1. orang malaysia dah jadi berani tak bertempat,
    bila tak dapat apa dihajat, semua melompat,
    yang konon bagi aspirasi dah lari tak bertempat,
    orang yang menyokong sudah jadik macam hidup merempat,
    ape guna presiden parti bangsa sendiri yang berjawat?
    katanya parti bangsa dalam Malaysia dah takde tempat,
    tapi bila nak mintak semuanya sebut name bangsa sendiri,
    tak ke same parti bangsa ngan hindraf tu?
    korang tentu marah kalo aku panggil keparat.


    saba je lah ngan korang nih...
    bila aku cakap pasal bangsa aku korang panggil aku racist? dah tuh korang tuh ape? racunist?

    ReplyDelete
  2. "Pengerusi Hindraf, P Waythamoorthy juga mengecam Datuk Seri Syed Hamid Albar, stesen televisyen itu dan Utusan Malaysia berhubung laporan mereka yang mendakwa sedemikian."

    ko sendiri takde kat dalam Malaysia, duduk London perabih duit yang hindraf kumpul... ape ko buat kat sane? dah banyak jumpa sir, lord ngan baron? mintak sokongan surat ko nak anta kat queen of england?

    mane ade leader yang lari? kalo berani baliklah...

    setakat provoke perkauman dr jauh.. baik takyah... bacul namanya tu..

    aku bebetul marah, aku tadek masalah dengan jiran2 aku bangsa same dgn ko.. hidup bahagia harmoni.. tapi sejak ko muncul.. semua aku rasa dah start buat kepala..

    atas jalan raya pun tak kurang... jalan cam sendiri punya.. dulu boleh aa.. Samy velu jaga JKR.. sekarang dah tak.. dah taklerh buat cam korang punya jalan dah.. tuh jalan awam..

    luahan hati di tengahhari

    ReplyDelete
  3. Hehehe...aku sokong! Mana ada orang gila mengaku dia gila!

    BODOH!

    ReplyDelete
  4. Inilah kalau dah di beri muka sangat. Semuanya dia mintak. Kalau dah tak puas hati sangat, tak usahlah duduk kat Malaysia.

    ReplyDelete
  5. Off-topic sikit ,can you recall how teori R-A-H-M-A-N came into perspective?Siapa yang buat tilekan ini?Is he/she still around?Nak tahu jugak whats the future of our beloved country.

    ReplyDelete

No comment moderation but need to know who is commenting. Please let us know who you are. Keep it as professional as possible. Didn't we agree to disagree? Regards and best wishes.(DSN)