Friday, October 10, 2008

Dari 16 Sept. ke Aidil Adha...Anwar Chong

Kalau dah kaki kelentong kaki chong tu....tipu tetap tipu. Tidak nak dilayan....macam nyamuk seekor dalam kelambu...
Yang peliknya ada lagi yang percaya!?
Puak-puak ini tak ada kira dosa tipu ke? Kalau tengok gambar yang disebelah tu macam melambai nak lari je!
Cerita Anwar TOTO (tipu orang tipu orang) dengan PKRnya (Penipu Kelentong Rakyat) sama macam Restaurant Uses Monkeys as Waiters.
Weird!

2 comments:

  1. Aidil adha pulak dah. Kali ini Pak Lah bw anak-anak buahnya pergi Mekah pulak tunaikan umrah. Mahu jugak tengok group PKR kejar mereka ke kota suci tu utk kejar deadline.

    ReplyDelete
  2. bior ler dia nak berangan..yg kita risou sgt tu kenape..ish!ish!ish!

    ReplyDelete

No comment moderation but need to know who is commenting. Please let us know who you are. Keep it as professional as possible. Didn't we agree to disagree? Regards and best wishes.(DSN)