Tuesday, October 28, 2008

Apa ada pada gambar?




Orang kata apa ada pada gambar. Tapi ada juga kata "A picture paints a thousand words" Budak-budak kat MPK ini dah mula nak buat dah...
Kalau pun peralihan kuasa akan berlaku bulan Mac tahun depan, jangan lah ingat di Pahang pun ada peralihan kuasa juga!
Gambar MB engkau orang letak di tepi sangat tu buat apa? Kalau "crop" gambar ini MB pun boleh hilang!
Kalau hendak buat kurang ajar biar bertempat! Takut-takut nanti yang duduk tengah-tengah itu yang akan tercampak keluar, yang kat tepi tu masih tak keluar-keluar!
MB memang tak kisah letak gambar dia kat mana pun. Tapi jaga sikit...ramai yang kisah tau!
Nak kata engkau orang tak sekolah, semua masuk universiti belaka...kena duku kepala tu karang...dapat sakit je!

3 comments:

  1. Budak budak MPK lebih tahu.

    Adalah wajar mana mana MB atau KM yang sudah terlalu lama di mana mana negeri segera pandai pandai ketepi , berundur atau terus hilangkan diri seperti MB Pahang, Johor, Kelantan, Perak, Melaka, Sabah, Sarawak kalau tidak mahu menerima nasib seperti Wan Mokhtar, Idris Jusoh, Ramli Ngah Talib, Mahadir Kalid, Tajol Rosli, SHAHIDAN KASIM...

    Budak budak MPK tu just hantar signal, so tuan punya badan, jangan mare....nanti kena jual.

    ReplyDelete
  2. Vanickam,

    Satu kebetulan? Atau mirage org yg kemaruk nak jd MB..mcm2 andaian bole di buat tp yg penting kalau bukan tok nan MB Pahang, gamaknya belayor Pahang aritu..so lu pk la sendiri!
    Gamaknya diaorg ni ingat peralihan kuasa Mac 09 ni akan berjangkit dgn negeri2, bukan Tok Jib ke yg dok bwk naik Tok Nan?

    ReplyDelete
  3. siapa yg ketepikan gambar mb phg dengan harapan ia memberi isyarat peralihan kuasa juga akan berlaku kat phg,buat kesilapan besar. saya telah bilang, sementara mb hari ini mempunyai masaalah teknikal dengan beberapa mat laun di keliling Dato Najib, dengan Dato Najib MB tidak ada masaalah. Dato najib yang bawak MB masuk gelanggang. akhirnya, bila Dato najib naik, dia akan memerlukan panglima di barisan hadapan. lebih baik di sokong oleh samseng yg kita kenal dari malaikat yang berpura pura.
    ini MB akan jadi voice of conscience kpd Dato najib yang akan di kelilingi oleh orang yang semua ok, semua ok dato.

    ReplyDelete

No comment moderation but need to know who is commenting. Please let us know who you are. Keep it as professional as possible. Didn't we agree to disagree? Regards and best wishes.(DSN)